1. NOČNI TEK PO SOTOČJU 2017

Nalagam zemljevid...

Datum: 03.06.2017

Ura: 20:30

Kraj: MEDVODE

Prevoz:Booking.com
TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA

PREGLED REZULTATOV


1. NOČNI TEK PO SOTOČJU 2017

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

NOČNI TEK NA SOTOČJU
Tek bo potekal po krajih Občine Medvode, ki se želijo v najlepši luči predstaviti tekačem in obiskovalcem.

KRAJ PRIREDITVE
Start, cilj: Medvode, pred Občinsko stavbo, Cesta komandanta Staneta 12.

ČAS PRIREDITVE
Sobota, 3.6.2017
17:30 Otroški teki
20.30 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU
21.30 Razglasitev rezultatov in »Športno-zabavno druženje s koncertom KING FOO (finalisti EME)«

ORGANIZATOR
Športna zveza Medvode in Javni zavod Sotočje Medvode

KATEGORIJE
10km in 5 km – MOŠKI IN ŽENSKE
Skupno bo 20 kategorij.

PRIJAVE
www.festivalmedvode.si

PRIJAVNINA 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU
Posamezne prijave: do 3.5. 15€ do 35.5. 20€ (z majico ODLO), do 1.6. 15€ na dan prireditve 20€
Skupinske prijave: do 35.5. 20€(z majico ODLO), do 1.6. 10€
Skupinska prijava velja nad 10 udeležencev,
Na dan tekmovanja bomo prijave sprejemali do 18 ure.
Vračilo prijavnine ni možno. Prenos startnine na drugega tekača je možen do 25.5.2017, brezplačno (na naš email pošljete ime, kraj, letnik rojstva in email prejemnika štartnine).

PRIJAVNINA VSEBUJE: organizirano tekaško prireditev po normah Mednarodne atletske federacije (IAAF) in Zveze mednarodnih maratonov in cestnih tekov (AIMS) z varovanjem trase, okrepčili na progi in cilju, toplim obrokom, elektronskim merjenjem in objavo rezultatov ter zdravniško oskrbo. Elektronske meritve časa bomo izvajali s čipi. Vsak udeleženec bo ob prejemu startne številke dobil še čip za enkratno uporabo, malico, majico, ter različne promocijske materiale, izdelke in storitve, ki jih bodo prispevali sponzorji.

VRHUNSKE MAJICE: Vsi udeleženci ki se bodo prijavili v roku predprijav za 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU bodo prejeli vrhunsko tehnična tekaško majico ODLO (Ceramicool technology – keramična vlakna). Število majic je omejeno, v kolikor bo v predprijavah več prijavljenih, bomo poskrbeli za dodatne kvalitetne majice Odlo, vendar drug model. To bomo tudi objavili na spletni strani.

RAZGLASITEV REZULTATOV IN PROGRAM
NOČNEGA TEKA NA SOTOČJU ob cca. 22.00. Do 2:00 zjutraj potem sledi zabavni program. Celoten program si lahko ogledate tukaj.

NAGRADE
V absolutni konkurenci pri ženskah in moških na progi dolgi 10 km bomo najhitrejše tekače/tekačice nagradili z denarnimi nagradami. V vseh kategorijah bomo podelili medalje in praktične nagrade.

PARKIRANJE
Kje lahko parkirate si lahko ogledate na povezavi.

ZDRAVSTVENA OSKRBA
Na prizorišču bo veš čas prireditve prisotno reševalno vozilo s tehnikom in z zdravnikom, ki bo na razpolago za vse tekače in obiskovalce. Vsakdo tekmuje na lastno odgovornost.

ODDAJA GARDEROBE IN SANITARIJE
Za vse udeležence bo možna oddaja prtljage v pokrit prostor. Tekmovalcem bodo na razpolago sanitarije na prireditvenem prostoru.

OTROŠKO VARSTVO IN ANIMACIJA
Za otroke bo poskrbljeno z ustvarjalnimi delavnicami in igrami. Izkušene vzgojiteljice in animatorke bodo poskrbele za varnost in dobro počutje otrok. Otroško varstvo bo možno med 18. in 22. uro na prizorišču na označenih mestih.

NOČNI TEKA NA SOTOČJU KOT DARILO
Startnino za 1. NOČNI TEK NA SOTOČJU lahko podarite kot darilo svojim najbližjim, prijateljem, znancem ali sodelavcem ter jim tako na najlepši način popestrite pomladanski večer oz. jim daste najboljše možno – rekreativno darilo. Pišite nam

SPLOŠNA DOLOČILA
Tekmovanje bo potekalo po pravilih AZS in po pravilih tega razpisa. Uradni rezultati tekmovalnega dela bodo objavljeni na spletni strani www.festivalmedvode.si Komisija za pritožbe bo delovala na dan tekmovanja na štartno ciljnem prostoru na Medvoški ulici do 21.45. Pisne pritožbe sprejema pritožna komisija s predloženo kavcijo v višini 20 EUR.

INFORMACIJE
Ines, 041 600 717, Klemen, 040 301 419
www.festivalmedvode.si

Pretekle prireditve: NOČNI TEK PO SOTOČJU

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka