14. DM TEK ZA ŽENSKE 2019

Nalagam zemljevid...

Datum: 25.05.2019

Ura: 10:00

Kraj: LjubljanaBooking.com

14. DM TEK ZA ŽENSKE 2019TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA

PREGLED REZULTATOV

OGLED FOTOGRAFIJ


14. DM TEK ZA ŽENSKE 2019

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

Prijavite se na 14. dm tek za ženske!

V koledarčku smo že obkrožili 25. maj 2019, ko se bomo v Ljubljani srečali na dnevu teka, plesa in druženja žensk iz VSE Slovenije.
Prijavni obrazec lahko izpolnite in oddate preko spleta ali v prodajalni dm. Preko spletne prijavnice je mogoče tudi spletno plačilo startnine.

STARTNINA
Redna cena startnine znaša 32 EUR, ob prijavi in plačilu do vključno 6. 5. 2019 pa si zagotovite 20 % popusta, torej startnina znaša 25,60 EUR.

Pomembno obvestilo!

Če ste za prijavo na dm tek za ženske v spletni prijavnici izbrali plačilo v prodajalni dm, se morate s potrdilom oglasiti in plačati startnino do 6. 5. 2019, da se 20% popust upošteva. Po 6. 5. 2019 pri plačilu v prodajalni dm velja redna cena 32 €, ne glede na datum prijave.

PREDPRIJAVA
Cena predprijave: 25,6 EUR

Časovno obdobje: 2. 4. 2019 – 6. 5. 2019

REDNA CENA
Redna cena: 32 EUR

Časovno obdobje: 7. 5. 2019 – 18. 5. 2019

Na startnino 14. dm teka ni možno unovčiti dm active beauty točk v zameno za prihranek ali drugih popustov in ugodnosti.

ČIP ZA MERJENJE ČASA
Na 14. dm teku za ženske bomo vaš čas merili s čipi, ki so del startne številke. Ob prevzemu startne številke boste prejeli tudi varnostne zaponke, s katerimi si številko pritrdite sprednjo stran prevzete majice 14. dm teka za ženske. Pred startom preverite, ali je številka trdno pritrjena. Pomembno je, da se do starta sprehodite po predvideni progi, da se bo, ko boste prečkali startno črto, vaš čip aktiviral. V primeru, da boste na štart prišli brez štartne številke s čipom, žal ne bomo mogli meriti vašega časa.

KAKO DO STARTA?
Po ogrevanju se odpravite do startnega prostora in se glede na barvo zapestnice (predviden čas teka) postavite v svojo startno skupino. Pomembno je, da greste do startnega prostora po označeni poti. Med prečkanjem startne črte se bo aktiviral vaš čip za merjenje časa.

START
Start bo potekal po skupinah (koridorjih).

Prve boste iz prvega startnega koridorja startale tekačice na 5 km, glede na koridorje: zelen, rumen, roza, temno moder in svetlo moder. Nato startate tekačice na 10 km. Čas se začne meriti šele na startni ravnini, zato vam svetujemo, da startno črto pretečete brez naglice.

MERJENJE ČASA
Pred startom si pritrdite čip za merjenje časa.
Čas teka meri čip, ki ga dobite pri prevzemu startne številke. Čip se aktivira ob prečkanju startne črte. Na progi so kontrolne točke, ki beležijo vmesne čase. Čas se začne meriti 200 m po startu, kar omogoča enake pogoje za vse tekačice ne glede na gnečo na startu. Ob prečkanju ciljne črte se zabeleži čas, v katerem ste pretekli progo.

Vse tekačice prosimo za strpnost in prilagoditev hitrosti razmeram na progi!

NEURADNI REZULTATI
Neuradni rezultati bodo na oglasni deski na prizorišču na voljo 30 minut po tem, ko bo zadnja tekmovalka pritekla v cilj. V primeru napake pri rezultatih se obrnite na merilce časa, ki bodo na prizorišču v vozilu z napisom Timing Ljubljana. Za morebitne ugovore imate po objavi rezultatov 30 minut časa, pozneje ugovorov ne bomo upoštevali.

REZULTATI
Rezultati bodo najkasneje v ponedeljek, 27. maja 2019, objavljeni na spletni strani www.tekzazenske.si in spletni strani Timing Ljubljana.

OKREPČEVALNA POSTAJA
Na 5-kilometrski progi bo ena okrepčevalna postaja, na 10-kilometrski pa dve.

Pretekle prireditve: DM TEK ZA ŽENSKE

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka