14. DOBRODELNI TEK IN POHOD BOŽIČKOV 2018

Nalagam zemljevid...

Datum: 14.12.2018

Ura: 18:00

Kraj: LjubljanaBooking.com

14. DOBRODELNI TEK IN POHOD BOŽIČKOV 2018TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA


14. DOBRODELNI TEK IN POHOD BOŽIČKOV 2018

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

LOKACIJA (start/cilj): PARK TIVOLI, kotalkališče pod bazenom

DATUM in ČAS: PETEK, 14. DECEMBER 2018

Start teka bo ob 18. uri.
Start pohoda bo ob 18:05.
TRASA: Tekači lahko izberejo krajši (6 km) ali daljši tek (12 km – 2 kroga krajše trase), pohodniki pa se odpravijo po parku na 2-kilometrsko pot.

SOORGANIZATORJI

Tekaški forum
ProminaSport
ŽOK Šentvid
PRIJAVA: Prijava je možna preko spletne strani www.tekbozickov.si ali na prireditvenem prostoru 2 uri pred startom teka.

PRIJAVNINA/DONACIJA:

posamezniki: 7 €
skupine, družine z otroki (najmanj 1 odrasla oseba + 1 otrok): 5 € po osebi
Vsa zbrana sredstva iz prijavnin gredo za programe obiskovanja otrok na Pediatrični kliniki, ki jih izvaja organizacija Rdeči noski klovni zdravniki.

Opozorilo: zadnji dan za spletno prijavo in plačila je 12. december. Prijave in plačila bodo možna tudi 2 uri pred začetkom prireditve 14. decembra, vendar pozivamo vse, ki že vedo, da se bodo udeležili dogodka, da prijavo in plačilo opravijo predhodno preko spletne strani, da bomo na licu mesta lahko več časa posvetili druženju ter ostalim aktivnostim.

Prosimo vas, da znesek prispevka nakažete najkasneje do 12. 12. 2018 na TRR društva Rdeči noski.

Društvo RDEČI NOSKI, Vojkova cesta 4, 1000 Ljubljana
TRR: SI56 6100 0000 8643 823, Delavska hranilnica d.d.
koda namena: CHAR
namen: Donacija Tek Božičkov +“Ime Priimek oz. Naziv skupine/družine “
sklic: prejeli ste ga v potrditvenem mailu
Letošnje plačilo prispevkov za Dobrodelni tek in pohod Božičkov boste opravili neposredno na račun društva Rdečih noskov, zato bodite pozorni na pravilen vnos podatkov o TRR.

Vse, ki boste plačilo opravili za druge udeležence dogodka, skupine ali družine, prosimo, da nam na e-naslov [email protected] sporočite: ime in priimek plačnika ter za koga je bilo plačano. HVALA!

MERJENJA ČASA NE BO: Tek je netekmovalen in namenjen druženju in dobrodelnosti.

ZDRAVSTVENO VARSTVO: Udeležba je na lastno odgovornost. Na startno-ciljnem prizorišču bo organizirana rediteljska in zdravniška služba.

GARDEROBE in WC: Uporaba garderobne omarice in tuša je možna pri bazenu Tivoli in znaša po njihovem ceniku 3,50 eur na osebo. Po teku bomo preuredili tudi manjši šotor na prizorišču za preoblačenje. Prav tako lahko udeleženci uporabljajo brezplačne sanitarije pri recepciji kopališča.

VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV: Organizator zagotavlja varovanje osebnih podatkov, ki bodo uporabljeni izključno v namene prijave in obveščanja o prireditvi. Organizator jamči, da podatki prijavljenih ne bodo predani tretji osebi in bo osebne podatke udeleženca uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov.

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih je zapisal oz. podal na/pri prijavi, resnični. Izjavlja, da je zdrav, vsestransko pripravljen za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan. Upošteval bo vsa navodila organizatorja in sodeloval na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo pri tej aktivnosti in zato od organizatorja ne bo uveljavljal kakršnihkoli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval kakršnokoli povračilo.

Pretekle prireditve: DOBRODELNI TEK IN POHOD BOŽIČKOV

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka