9. PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE 2019

Nalagam zemljevid...

Datum: 01.05.2019

Ura: 8:30 – 10:00

Kraj: Radlje ob DraviBooking.com

9. PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE 2019TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA


9. PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE 2019

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

Razpis

9. PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE, Radlje ob Dravi 2019

Športna zveza Radlje ob Dravi – ŠZR prireja v nedeljo, 01. maja 2019 s pričetkom ob 08.30,  9. PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE.

PROGRAM PRIREDITVE:

  • Štart teka v članski konkurenci ob O8:30. Dolžina 9 km.

 ABSOLUTNO NAJHITREJŠA TEKAČICA IN TEKAČ PREJMETA PREHODNI POKAL ŠZR.

KATEGORIJE:

  1. ŽENSKE IN MOŠKI NA 9 km
KATEGORIJAČLANIKATEGORIJAČLANICE
Ado 24 let: 1995 in mlajšiAdo 29 let: 1990 in mlajše
B25 do 34 let: 1994 – 1985B30 do 39 let: 1989 – 1980
C35 do 44 let: 1984 – 1975C40 do 49 let: 1979 – 1970
D45 do 54 let: 1974-1965D50 let in starejše: 1969 in prej
E55 let in star.: 1964 in prej

SKUPAJ 9 KATEGORIJ. 

NOVO : MANJ ZAHTEVEN TEK IZVEN KONKURENCE brez kategorij na razdalji – 3 km! 

PRIJAVE:

Prijave na [email protected] ( prijavnice ) ali na 041 447 657 (Bojan Kus). Prijave so možne tudi na dan prireditve, do pol ure pred startom.

KONTAKTNA OSEBA:

PREDSTAVITEV PROGE:

Reliefno razgibana trasa 9 km dolge proge je speljana po poljskih poteh, skozi gozd in deloma po asfaltu. Večji del proge poteka po rekreacijski poti okoli Radelj. Start je na Športnem stadionu  v Radljah ob Dravi in cilj na vodnem parku Reš.  Natančnejša predstavitev proge z zemljevidom lokacije in proge ter drugimi tehničnimi podatki je dostopna na spletni strani Športne zveze Radlje (www.radlje.com/szr/).

 KAKO DO PRIZORIŠČA:

Do Športnega stadiona v Radljah ob Dravi pridete: iz smeri Dravograd tako, da na drugem odcepu za križiščem cest za Avstrijo zavijete desno (oznake Športni stadion Radlje) in iz smeri Maribor, skozi center do odcepa levo z oznakami Športni stadion Radlje. Sledite opozorilnim tablam CROSS COUNTRY, ki vas pripeljejo do STARTA. Parkirišča za osebne avtomobile bodo urejena, prosimo upoštevajte navodila redarjev.

PRIZNANJA IN NAGRADE:

Prvi trije v posamezni kategoriji prejmejo pokale, vsi udeleženci pa spominske medalje in majice. Pokali se podelijo v kategoriji z najmanj petimi tekmovalci. V primeru manjšega števila od pet, se kategorije združujejo. Absolutno najhitrejša tekačica in tekač prejmeta prehodni pokal ŠZR. Prav tako prejmeta pokala najstarejša udeleženka in udeleženec teka.

OSNOVNA PRAVILA TEKMOVANJA:

Tekmovanje je odprtega tipa. Udeležile naj bi se ga kondicijsko in zdravstveno pripravljene osebe (zaželen je predhodni zdravniški pregled), ki tekmujejo na lastno odgovornost. Udeleženci soglašajo z javno objavo rezultatov in osebnih podatkov, povezanih s tekom. Časovnih omejitev ni. Člansko tekmovanje poteka skupno, v moški in ženski konkurenci, ter v petih moških in štirih ženskih starostnih kategorijah. Pravico nastopa ima vsakdo, ki je zdravstveno in psihično sposoben udeležiti se tekmovanja in se pravočasno prijavi. Organizator si pridržuje pravico preverjanja identitete posameznika. Spremstvo živali med tekom ni dovoljeno. Tekmovalec je dolžan upoštevati navodila organizatorja in spoštovati označbe na progah. Kršitev običajnih pravil tekmovanja (prerivanje, oviranje, krajšanje proge,…) se sankcionira z diskvalifikacijo tekmovalca. O diskvalifikaciji odloča vodja tekmovanja. Pismeni protesti se lahko vlagajo pri vodji tekmovanja. O protestu odloča komisija za proteste. Odločitev komisije je dokončna.

PRIJAVNINE NI !

TEKMUJE SE NA LASTNO ODGOVORNOST!

Pretekle prireditve: PRVOMAJSKI CROSS COUNTRY RADLJE

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka


Dodaj odgovor