CITY TEK MARIBOR 2018

Nalagam zemljevid...

Datum: 08.09.2018

Ura: 10:00 – 13:00

Kraj: MARIBORBooking.com
TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA


CITY TEK MARIBOR 2018

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

Športna zveza Maribor letos že 3. zapored organizira mesti tek, letos pod nekoliko spremenjenim imenom CITY TEK MARIBOR 2018 – gibaj z @RadioCity.

Dogodek h gibanju vabi rekreativce iz mariborske in širše okolice, ki bi si želeli športnega druženja na čudoviti in enostavni trasi skozi samo mestno središče, mimo glavnih znamenitosti mesta Maribor. Letošnji mestni tek se bo zgodil v soboto 8. septembra, kot prejšnja leta pa bosta udeležencem tudi letos na voljo dve tekaški trasi, 5 km in 10 km.

Trasa je od lani nekoliko spremenjena in bo dolga 5 km, kar pomeni, da bodo tekači na 5 km tekli en, tekači na 10 km pa dva kroga.

Posebnost letošnjega dogodka bo še otroški tek, ki se bo zgodil dan prej, v petek 7. septembra v sodelovanju z mariborskimi osnovnimi šolami.

Tudi letos pa boste udeleženci teka deležni številnih ugodnosti in presenečenj. Tekaško prireditev bo posebej zaznamovala tudi dobrodelnost, saj bo organizator od vsakega prijavljenega tekača 1 evro namenil fundaciji #gibajmaribor, s katero bodo gibanje in rekreacijo omogočali otrokom iz socialno šibkejših okolij.

Več o prireditvi na www.gibajmaribor.si.

Pretekle prireditve: CITY TEK MARIBOR

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka