NOČNI TEK LJUBLJANICA 2013

Nalagam zemljevid...

Datum: 07.09.2013

Ura: 21:00

Kraj: LjubljanaBooking.com

NOČNI TEK LJUBLJANICA 2013TEKAŠKA PRIREDITEV JE ŽE ZAKLJUČENA

PREGLED REZULTATOV

OGLED FOTOGRAFIJ


NOČNI TEK LJUBLJANICA 2013

OPIS TEKAŠKE PRIREDITVE

KRAJ TEKAŠKEGA SPEKTAKLA: LJUBLJANA-CENTER, TROMOSTOVJE, PREŠERNOV TRG

DATUM TEKAŠKEGA SPEKTAKLA: SOBOTA 7. SEPTEMBER

TRASA TEKAŠKEGA SPEKTAKLA bo kot vsako leto izpeljana s startom in ciljem na Tromostovju. Krog v ožjem središču ob Ljubljanici bo letos dolg 5km. Udeleženci na “NOČNEM TEKU 10km ” bodo pretekli 2 kroga. Udeleženci na “1. NOČNEM MALEM MARATONU” pa 4 kroge s podaljšanim odsekom v vsakem krogu. Trasa na vseh tekih bo natačno izmerjena. Skica trase bo objavljena naknadno.

START TEKAŠKEGA SPEKTAKLA:

Start teka “REKREATIVNI IN DRUŽINSKI IZZIV 5km” bo ob 20.00 uri
Start teka “NOČNI MALI MARATON” in “NOČNI TEK 10km” bo ob 21.00 uri
NAGRADE: Vsak udeleženec bo prejel darilno vrečko s praktičnimi in spominskimi proizvodi sponzorjev. Absolutno najboljši 3 tekači in 3 tekačice na 10km in 21km bodo prejeli pokale, vrednostne bone pokroviteljev. Najboljši trije v vseh posameznih kategorijah bodo prejeli POSEBNE PLAKETE in praktične nagrade POKROVITELJEV. Posebne nagrade sponzorjev prejmejo tudi najhitrejše 3 ženske štafete, mešane štafete in moške štafete v teku na 10km in 21km.
Rekreativni tek na 5km ni tekmovalne narave. V cilju bodo vsi udeleženci prejeli spominsko medaljo. Med udeleženci tega teka bodo izžrebane nagrade za najštevilčnejšo družino, najmlajšega in najstarejšega udeleženca in udeleženko. Med vsemi udeleženci tega teka bo izžrebanih tudi nekaj glavnih nagrad.

PRIJAVE IN PREVZEM STARTNIH ŠTEVILK: Prijaviti se je mogoče z izpolnjeno spletno prijavnico IZKLJUČNO PREKO SPLETNE STRANI www.ljubljanica.net. Lahko se prijavite tudi OSEBNO na prizorišču (Prešernov trg ob Prešernovem spomeniku). Startne številke, čipe in vrečke s proizvodi sponzorjev, bo prav tako mogoče prevzeti na prireditvenem prostoru in sicer:

v četrtek 5.9. (10.00-20.00),
petek 6.9. (10.00-20.00),
soboto 7.9. (8.00-20.00) oz. do 30 minut pred posameznim tekom
ŠTAFETE: Udeleženci lahko sodelujejo tudi v štafetnem teku. Štafeto poimenujete po imenu podjetja, društva ali poljubnem drugem imenu. Udeleženci štafetnega tega prejmejo ob prijavi posebne ŠTAFETNE PAKETE z majicami za vse udeležence in simboličnim darilcem.
Startnina za štafete, ki so lahko sestavljene iz dveh, treh ali štirih tekmovalk ali tekmovalcev je 60 EUR za 10km in 100 EUR za 21km in že vključuje čipe za vse udeležence. Če podjetja ali društva potrebujejo originalen račun, prosimo pošljite svoje podatke. Številke za štafete bodo PERSONALIZIRANE (vsebovale bodo IME PODJETJA in ŠTEVILKO PREDAJE) zato je potrebno posredovati TOČNO število udeležencev štafete.

Za VSE ŠTAFETE je potrebno posredovati:

PODATKE UDELEŽENCEV (ime in priimek),
VRSTA ŠTAFETE ( mešana, ženska, moška ),
DOLŽINA TRASE, ki se je boste udeležili
PODATKE pravne ali fizične osebe za eventuelno izstavitev originalnega računa in podatke kontaktne osebe (ime, priimek, tel, email )
na naš email: info@ljubljanica.net. S potrditvenim mejlom, ki Vam ga bomo poslali bomo potrdili prejem podatkov in nastop štafete.

STARTNINA za “NOČNI MALI MARATON” in “NOČNI TEK 10km” je:

21 EUR od 1.2. do 31.5.
27 EUR 1.6. do 31.8
33 EUR 1.9. do 6.9.
na dan dogodka je startnina 33 EUR vendar ne zagotavlja prijavne vrečke z darili sponzorjev
STARTNINA VKLJUČUJE MERILNI ČIP. Tisti, ki čip že imate v spletni prijavi posredujte njegovo šifro in plačate 3 EUR prijavnine manj.

STARTNINA za “REKREATIVNI IN DRUŽINSKI TEK 5km”, ki ni tekmovalnega značaja je:

15 EUR od 1.2. do 31.8.
20 EUR od 1.9.do 6.9.
na dan dogodka je startnina 20 EUR vendar ne zagotavlja prijavne vrečke z darili sponzorjev
PLAČILO STARTNINE: Startnino lahko poravnate z elektronskim plačilom ali preko plačilnega naloga na TRR organizatorja teka:
ŠD CELJAN
p.p. 24
3000 CELJE
ID ZA DDV: 84005815
MŠ:1185683000
SI56 0600 0089 0978 473 odprt pri BANKI CELJE, namen: NT LJUBLJANICA.
Tisti, ki boste plačevali startnino za druge njihovo ime in priimek vpišite pod namen. Zaradi lažjega reševanja vplačil tisti, ki plačujete stratnino za več oseb pošljite spisek tudi na mejl info@ljubljanica.net

PRIJAVA JE POTRJENA NA DAN, KO JE PLAČANA TUDI STARTNINA.

MERITVE ČASOV: Meritve časov bo izvajala služba TIMING LJUBLJANA s sistemom Champion Chip. Lastniki čipov naj njihovo številko navedejo v spletni prijavnici.

GARDEROBA: Za vse udeležence tekov bo možnost predaje osebnih stvari in garderobe pred tekom na prijavnem mestu na prizorišču na Prešernovem trgu. Tu boste lahko po končanem teku svoje stvari tudi prevzeli. Organizator kljub varovanju za vrednostne predmete v prevzetih stvareh NE ODGOVARJA.

REZULTATI: Rezultate bomo razglasili 15 minut po prihodu zadnjih tekmovalcev v cilj. Obešeni in objavljeni bodo na prireditvenem prostoru. Časa za morebitne pritožbe in popravke bo 10 minut. Razglasitev najboljših in podelitev nagrad bo sledila takoj za tem. Uradni rezultati bodo objavljeni na uradni spletni strani prireditve www.ljubljanica.net in na strani www.timingljubljana.si

VSE DODATNE INFORMACIJE:

info@ljubljanica.net

Tel: 041/346-346 Nino, 041/226-886 Grega

Pretekle prireditve: NOČNI TEK LJUBLJANICA

Uradna internet stran organizatorja teka

Kontaktni email organizatorja teka


Dodaj odgovor